Norbi és Réka - Freedom Fitness & Bodybuilding

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Norbi és Réka

Vendégeink
Freedom Fitness & Bodybuilding Debrecen


Réka és Norbi 2010. május 14-én volt a vendégünk az Update pékség és a Freedom Fitness együttműködése jóvoltából. Egy nagyon közvetlen, kedves embereket ismerhettünk meg személyükben.
Az érdeklődők, főleg hölgyek kipróbálhatták, megkóstolhatták az Update pékség legújabb pékáruit, ami frissen várta őket a teremben. Valóban jó ízűek, és az összetételük pedig egyedülálló. Alacsony szénhidrát és kalóriatartalmú, de mégis laktató finom falatkák.
Ezután Réka tartott egy igazán kiadós aerobic órát, amire nálunk ingyen lehetett jelentkezni. Nagyon sokan jelentkeztek is rá, hamar meg is telt a terem.
Végül Norbi beszélt a helyes táplálkozás fontosságáról, főként az egyszerű szénhidrátok és cukrok irányából közelítette meg a témát. Rengeteg sok hasznos információt tudhattunk meg tőle. Mind Réka mind Norbi nagyon kedves volt, készséggel válaszoltak minden egyes feltett kérdésre, amikben nem volt hiány.
Egy igazán jó kapcsolat alakult ki velük, jól érezték magukat nálunk, és ígérték, ha Debrecenben járnak, újra meglátogatnak minket.
Sok sikert kívánunk nekik mind az üzleti életben, mind a magánéletben!

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz